Book cover for Kuusi ainetta joista saat lisää energiaa
Upcoming book

Audiobook & E-book: 26/03/2025

Kuusi ainetta joista saat lisää energiaa

Description of the book

Valjasta käyttöösi enemmän elinvoimaa ja ala elää täysillä!

Vaivaako sitkeä iltapäiväväsymys, tai eikö viikonloppuisin ole virtaa hauskanpitoon? Kuluttava ja kiireinen elämä vaatii veronsa, mutta kun tuntee niksit, on elämästä mahdollista saada paljon enemmän elinvoimaa käyttöönsä.

David JP Phillips jatkaa edellisen menestyskirjansa jälkeen hyvinvoinnin teemoilla ja kertoo nyt, kuinka valjastetaan enemmän energiaa käyttöön ja eletään virkeämpää ja onnellisempaa elämää. Kirjassa esitellään helppotajuisesti ja esimerkkien kautta, kuinka erilaiset asiat vaikuttavat siihen, miten energiseksi tunnemme itsemme, ja antaa kaikille sopivia käytännön vinkkejä tuttuihin arjen tilanteisiin, joissa olisi käyttöä lisäbuustille. Teos toimii loistavana arjen käsikirjana, ja siitä on hyötyä ihan jokaiselle.

David JP Phillips on kansainvälisesti tunnettu ruotsalainen luennoitsija, jonka koulutuspalveluja käyttävät mm. sellaiset suuryritykset kuin Google, Microsoft, Dell, Oracle ja Hewlett Packard. Phillipsin erikoisalaa on kommunikaatio. Sosiaalisen median alustoilla hänen luentojaan on seurattu yli 100 miljoonaa kertaa. Phillipsin edellinen teos Kuusi ainetta jotka muuttavat elämäsi on ollut myyntimenestys niin Suomessa kuin kansainvälisestikin, ja uudessa teoksessaan Phillips jatkaa paremman elämän salaisuuksien paljastamista.

Finnish