Book cover for Levenslang

Levenslang

Description of the book

Wraaklust verjaart niet…

Danny Cartwright wordt onterecht veroordeeld voor de moord op zijn beste vriend. Want als de vier doortrapte getuigen een aanklager, een advocaat, een acteur, een aristocraat en de jongste partner van een respectabel bureau zijn, wie zou zijn kant van het verhaal geloven?

Met de hulp van zijn celgenoten zint Danny vanuit Belmarsh, de beruchte gevangenis waaruit niemand ooit is ontsnapt, op vergelding. Onderschat de gedrevenheid niet van iemand die niets te verliezen heeft…

Geïnspireerd op het boek 'De graaf van Montecristo' van Alexandre Dumas en de ervaringen van de auteur, die zelf in Belmarsh heeft gezeten.

Jeffrey Archer (1940) is een Britse auteur en voormalig politicus. Hij was vijf jaar lid van het Lagerhuis en zesentwintig jaar lid van het Hogerhuis. Archer debuteerde als schrijver in 1974 en heeft sindsdien meerdere internationale bestellers geschreven, waaronder 'Kane en Abel'. Naast thrillers schrijft hij korte verhalen en toneelstukken. Met meer dan 320 miljoen verkochte boeken wereldwijd is Jeffrey Archer bovendien een van de succesvolste auteurs van het Verenigd Koninkrijk.