Buchcover für Härkäjuoksu

Härkäjuoksu

Buchbeschreibung

Rakastettava maalaisrenttu ja menneisyyden kanssa tiliä tekevä naisetsivä mittaamattoman arvokkaan historiallisen aarteen jäljillä.

Tohmajärveläinen yksityisetsivä Marko Pippurinen on elvyttänyt etsivätoimisto Hakan nuoren kumppaninsa Pyry Lehikoisen avustuksella. Parivaljakon toinen puolisko Julia Noussair ilmestyy kuin tyhjästä kiintoisan tarjouksen kanssa.

Marko tarttuu tilaisuuteen innokkaasti – mutta tulee avanneeksi pelin, joka pakottaa hänet käymaan kauppaa suuremmilla panoksilla kuin koskaan aikaisemmin. Kaikki kulminoituu vauhdikkaaseen aarteenmetsästykseen Pohjolan erämaissa.

“Haka, Laittomat ja Härkäjuoksu ovat vahva osoitus Tuomas Liuksen osaavuudesta kirjoittajana ja toimintaseikkailujen luojana.” – Tuula Okkonen, Ruumiin Kulttuuri

Tuomas Lius (s. 1976) on Joensuussa syntynyt, Tampereella opiskellut ja Turun kautta Liperin leipäpitäjään asettunut kirjailija. Viimeistellessään Finlandia-palkituksi tulevaa pääteostaan hän katsoo lastensa kanssa 80-luvun komedioita ja viihdyttää itseään kirjoittamalla mielikuvituksellista jännitysviihdettä.

HörbuchE-Book

Finnisch