Buchcover für Kaipauksen aika
Kommendes Buch

Hörbuch & E-Book: 11.2.2025

Kaipauksen aika

Buchbeschreibung

Kutkuttavan romanttinen ja jännittävä romaani jatkaa Svartån naisten tarinaa.

On vuosi 1792. Hovimarsalkka Carl Sporren tytär Christina on mennyt naimisiin säädynmukaisesti aatelismiehen kanssa ja perustanut perheen. Mutta onko Christina vieläkään unohtanut vanhaa rakastettuaan Gustafia? Carl Sporre kuolee ilman poikaa, joten kartano menee Christinan aviomiehelle. Säilyykö se suvussa, kuten Christina on joutunut isälleen lupaamaan?

Ruotsin kuningattaren kartanovierailun aikana järvestä löytyy murhattuna nainen, joka väittää olevansa Ranskan valtaistuimen perillinen. Tappaja on joku niistä vieraista, joilla on yhteyksiä Ranskan vallankumoukseen. Christina päättää selvittää kuka ja onnistuukin.

Gustaf ei tiedä mitään Christinan synnyttämästä tytöstä. Hänellä on ollut terveysongelmia jo jonkin aikaa ja hänen kuolinvuoteellaan Christina kertoo hänelle totuuden heidän tyttärestään. He ilmaisevat rakkautensa toisilleen juuri ennen Gustafin kuolemaa.

Kaipauksen aika on kolmas itsenäinen osa Svartån kartanon naisten elämää seuraavasta romaanisarjasta, joka kertoo naisten hellittämättömästä taistelusta rakkauden ja itsemääräämisoikeuden puolesta 1700-luvun lopulta aina nykyaikoihin saakka. ”Ruotsin Downton Abbey” on täydellinen sekoitus historiaa, romantiikkaa, juonittelua ja jännitystä.

CHRISTINA ERIKSON on ruotsalainen bestsellerkirjailija, joka on kirjoittanut kymmenen rikosromaania. Ostettuaan miehensä

Thomas Eriksonin kanssa Svartån kartanon, hän alkoi tutkia talon ja siellä asuneiden naisten historiaa. Se innoitti Christina Eriksonia siirtymään dekkareista historialliseen viihteeseen ja luomaan näiden naisten kiehtovien tarinoiden pohjalta romaanisarjan. Osansa inspiraatiossa lienee silläkin, että häntä ennen kartanoa ovat johtaneet pitkiä aikoja ja menestyksekkäästi useat naiset, joista monien nimi on ollut Christina. Sarjan oikeudet myytiin jo ennen sen ilmestymistä kaikkiin Pohjoismaihin. Ensimmäinen romaani Uskollisuuden vala ilmestyi suomeksi 13.6.2024 ja toinen osa Autuuden saari ilmestyy 16.10.2024.