Buchcover für Nuku hyvin -meditaatiot

Nuku hyvin -meditaatiot

Koko perheelle

Buchbeschreibung

Rauhoita vagushermo -meditaatiot eivät ainoastaan rentouta kehoasi, vaan ne tarjoavat syvällisen rauhoittumisen kokemuksen, joka vaikuttaa hermostosi kautta koko kehoon ja mieleen. Meditaatiot vaikuttavat suoraan vagushermoon, joka on keskeinen osa parasympaattista hermostoa ja vastaa kehon palautumisesta sekä rauhoittumisesta.

Meditaatioiden ensimmäinen osa auttaa sinua päästämään irti kiireistä ja jännityksistä.

Kun vagushermo rauhoittuu, sydämen syke hidastuu ja laskee stressitasoja sekä auttaa kehoa siirtymään rauhalliseen, levolliseen tilaan. Meditaation mielikuvien kautta pääset käsiksi syvällä olevaan vagushermoon. Tämän meditaation voit tehdä milloin vain päivän aikana.

Toinen meditaatio syventää rauhan tunnetta ja auttaa sinua ylläpitämään sitä. Meditaatio vie sinut syvälle kehoon, jopa dna-tasolle. Sydämesi, kehosi, mielesi ja kaikki sinussa on tasapainossa. Anna itsellesi lupa syvärentoutua, löydä sisäinen viisautesi ja anna kehosi ja mielesi levätä. Olet yhtä kaiken kanssa.

Meditaatioiden avulla:

- Lisäät kestävämpää rauhan tunnetta

- Tunnet olosi tasapainoisemmaksi ja keskittyneemmäksi

- Vähennät stressiä ja lisäät tyytyväisyyttä

- Syvärentoudut ja palaudut

Rauhoita vagushermo -meditaatiot sisältää kaksi noin 30 minuutin äänitettä. Voit kuunnella ne yhdessä tai erikseen. Ensimmäisen meditaation kesto on 29 min 49 s, toisen 31 min 07 s.

Sanni Nevalainen on kauppatieteiden maisteri, suggestioterapeutti SHY, Valon taiteilija, kouluttaja ja kirjailija. Hän on perustanut suositun enkelikoulun ja rakastaa ohjata meditaatioita, joogaa, maalausta ja enkelikursseja. Sanni maalaa sydämen ja sielun maisemia. Rauhoita vagushermo -meditaatiot ovat jatkoa Sannin suuren suosion saavuttaneille äänitteille, kirjoille ja korteille, jotka Viisas Elämä on julkaissut.

Kannen maalaus: Elämänpuu V, Sanni Nevalainen.

Finnisch