Buchcover für Tuuliajolla
Kommendes Buch

Hörbuch & E-Book: 21.3.2025

Tuuliajolla

Buchbeschreibung

Murhia ja murskattuja sydämiä kelluvilla asuntomessuilla.

Aurinko kultaa asuntomessualueen kelluvan talon ja saa yleisön haaveilemaan. Mutta luksuksen keskellä vaanii vaara. Raikkaan Tuulia Raja -dekkarisarjan neljäs, entistä hersyvämpi osa.

Yksityisetsivä Tuulia Raja on kutsuttu pitämään järjestystä Järvenpään Hyvän asumisen ja elämisen messuille. Keikka tuntuu kepeältä, rantavedessä kelluva ruumiskin osoittautuu mallinukeksi, jota on kieltämättä pidelty vähän pahasti. Ehkä jollain on ryppyjä rakkaudessa. Kun messutalon poreammeesta sitten löytyy mies hukkuneena, toimeksianto saa synkempiä sävyjä. Myös Tuulia on omassa elämässään tuuliajolla. Valokuvaaja Santeri vetää yhä vastustamattomasti puoleensa mutta suhde on lievästi sanoen vaiheessa.

Pauliina Susi (s. 1968) on monipuolinen kirjailija, viime vuosina hän on kirjoittanut lukuisia dekkareita sekä tietokirjan yksityisetsivistä. Hänen Tuulia Raja -sarjansa on ihastuttanut niin lukijat kuin kriitikot. Siinä murhamysteerejä on höystetty huumorilla ja kimuranteilla ihmissuhteilla. Tuuliajolla on Tuulia Raja -sarjan neljäs osa.

Finnisch