Book cover for Detaljmannen 2: Avgrunden
Upcoming audiobook
3/18/2025

Detaljmannen 2: Avgrunden

Description of book

Detta har hänt: Efter ett misslyckat smugglingsuppdrag blir hovmästaren Alexander Fisher oskyldigt anklagad för ett polismord. För att rentvå sig måste han hitta den riktiga mördaren innan polisen hittar honom. Det blir en dramatisk kamp mot klockan, där varje felsteg får oanade konsekvenser.

DEL 2: Efter det dramatiska tillslaget i bunkern har den brutale gängledaren Shaytan gått under jorden. Kriminalinspektör Ditte Jensen får upp ett spår och hon börjar infiltrera Shaytans värld. Men hon spelar ett farligt dubbelspel där det snart står klart att hon riskerar att både förlora jobbet och sitt eget liv. Och kanske även Alexanders liv.

Aila Blind har allt att bevisa. Hon är nyrekryterad polisassistent på Østfolds polisstation nära den svenska gränsen i Norge. Varken hennes bakgrund eller hennes ambition, som ligger högt över kollegornas, är till hennes fördel. När den svenska polisen går ut med en efterlysning om en man på flykt ser hon chansen att äntligen få tyst på kollegornas skitsnack.