Couverture de livre pour Manhattanin lentävä aave

Manhattanin lentävä aave

Description du livre

Jännitys tiivistyy Apassit-sarjan päätösosassa!

Apassit saapuvat New Yorkiin miljonäärin kutsusta selvittämään mystisiä tapahtumia. Mitä ihmettä Manhattanilla on meneillään? Kummitteeko Jennifer Nurmen pilvenpiirtäjässä? Ja miksi maa tuntuu tärisevän? Arvoitukset tuntuvat liittyvän Jenniferin edesmenneen isän vihamiehiin sekä kuuluisaan keksijään Nikola Teslaan ja hänen kilpailijoihinsa. Myös Mustan kissan salaseura aiheuttaa Apasseille päänvaivaa...

Kaiken tämän lisäksi Apassit joutuvat puntaroimaan salaseuransa jatkoa, kun Samuli saa jännittävän tilaisuuden. Joutuvatko ystävykset erilleen? Kuuntele miten Apassien käy!

Runeberg Junior -palkittu Apassit on sopivan jännittävä lasten etsiväsarja, jossa ratkotaan salaperäisiä tapauksia historiallisissa puitteissa. Apasseihin kuuluvat Heikki, Otto, Erik ja Samuli sekä Heikin kaksossisaret Elli ja Nelli. Kirjasarja tempaa kaikenikäiset kuuntelijat mukaansa kiehtovalle matkalle menneeseen maailmaan 1910-luvulle.

Kirjailija Tapani Bagge on huumorilla höystetyn jännityksen ja vauhdikkaiden tarinankäänteiden mestari. Tämä yhden miehen tarinatehdas tuottaa parhaimmillaan useamman kirjan vuodessa. Monipuoliseen ja palkittuun tuotantoon lukeutuu niin lasten kuin aikuisten romaaneja, kuunnelmia, näytelmiä sekä tv- ja elokuvakäsikirjoituksia.