Couverture de livre pour Norrsken

Norrsken

Description du livre

Djupt inne i den norrländska vildmarken, i en by som töms varje vinter, ligger ett övergivet sanatorium fyllt av mörka hemligheter. Casper Lindholm, historieforskare i jakt på sin släkts förflutna, flyttar in i byggnaden ovetande om de fasor som lurar i skuggorna. Medan han begraver sig djupare i sanatoriets historia öppnar han dörrar till en värld av förlorade själar och ouppklarade brott som ropar efter rättvisa.

Via gamla dagböcker och hemliga dokument avslöjar Casper tragedierna från 1912 och möter spökena från det förflutna, däribland unga Ester och den mystiska Gamla Malin. Genom deras ögon får vi bevittna en kamp mot sjukdom, fattigdom och de mörkare sidorna av mänsklig natur.

"Norrsken" är en gripande berättelse om lidande, överlevnad och den obevekliga jakten på sanning. En resa genom tiden som utmanar gränserna mellan det förflutna och nuet, mellan det verkliga och det övernaturliga, allt under vinterns kalla norrljus. Johanna Kjellén väver skickligt samman en historisk roman med inslag av gotisk mystik som lämnar läsaren med en känsla av både vördnad och eftertanke.

Förbered dig på att dras med i en tid och plats där själar inte alltid finner frid, och där varje förändring i norrskenet kan föra med sig en ny, mörk upptäckt.

E-book

Suédois