Couverture de livre pour Pyykkipäivä
Livre à venir

Livre audio et e-book: 25/04/2025

Pyykkipäivä

Description du livre

Nyt silitetään rakkauden rypyt!

Kolmekymppinen Inka Hakaniemi palaa kahdeksan vuoden jälkeen Australiasta kotikaupunkiinsa. Vuosista ulkomailla on jäänyt käteen sydänsuruja sekä huomattavan tyhjä pankkitili. Vanhempien yläkerrassa asuminen vaihtuu kuitenkin itsenäisyyteen, kun Inka päättää avata 50-luvun tyyliin sisustetun pesulan kaupungin keskustan tuntumaan.

Kun kesäaurinko paahtaa Puistokadun pesulan portaille ja pyykkikoneet pyörittävät kesäasukkaiden lakanoita, Inka tuntee olevansa uuden edessä. Pesula kerää hiljalleen ympärilleen oman asiakaskuntansa ja vakiokävijänsä, fiftarimusiikki raikaa taustalla, ja Inka tutustuu oman ikäisiinsä itsenäisiin naisiin. Niinpä kun eräänä päivänä menneisyys Australiasta seisahtaa pesulan ovelle, Inka on valmis tarttumaan myös oman elämänsä tahranpoistoprojektiin.

Pyykkipäivä starttaa kirjailija Maija Kajannon uuden Puistokadun pesula -sarjan. Kajannon edellinen Kahvila Koivu -kirjasarja ihastutti lukijoita ja synnytti suomalaiselle viihdekirjallisuuskentälle uuden valovoimaisen tekijän.

Maija Kajanto on kirjailija ja viestinnän ammattilainen. Pyykkipäivä on hänen yhdeksäs kirjansa.

Finnois