Couverture de livre pour Sinä ja muita luonnonmullistuksia
Livre à venir

Livre audio et e-book: 14/02/2025

Sinä ja muita luonnonmullistuksia

Description du livre

Joidenkin polkujen on tarkoitus risteytyä

Maria Martinezin hyvän mielen tarina Sinä ja muita luonnonmullistuksia on inspiroiva kertomus pikkutarkasta Harperista, jonka elämä ei menekään odotusten mukaan.

Harper on suunnitellut tulevaisuutensa pienintä yksityiskohtaa myöten. Hän opiskelee Torontossa kirjallisuutta, ja hänellä on jo tiedossa unelmiensa työpaikka isossa kustantamossa. Mutta sitten hänen isoäitinsä Sophia kuolee ja Harper perii isoäidin rakkaan kirjakaupan. Hänen on tehtävä ratkaiseva päätös: jatkaako opiskelua vai alkaako pyörittää kirjakauppaa Montrealissa.

Harper matkustaa siskonsa loma-asunnolle Prinssi Edwardin saarelle pohtimaan päätöstä. Saarella hän törmää ensirakkauteensa Treyhin eikä kemia heidän välillään ole kadonnut minnekään. Trey on kaikessa ärsyttävyydessäänkin edelleen ihana ja komea. Harperin kamppaillessa rakkauden ja päättämättömyyden viidakossa alkavat myös menneisyyden salaisuudet kuplia pintaan kuin laava tulivuoren sisältä.

Martinezin Sinä ja muita luonnonmullistuksia on tarina itsensä löytämisestä ja siitä, ettei anna toisten odotusten määrittää omaa onnellisuutta. Elämässä ei ole kyse siitä, että selviytyy myrskystä, vaan että oppii tanssimaan sateessa

María Martínez (s. 1979) on espanjalainen kirjailija, jolta on julkaistu useita romaaneja sekä nuorille että aikuisille. Vapaa-aikansa Martínez viettää mieluiten ystävien, kirjojen ja musiikin parissa. Sinä ja muita luonnonmullistuksia on hänen ensimmäinen suomennettu teoksensa.

Finnois