Couverture de livre pour Din dolda potential
Livre à venir

Livre audio et e-book: 08/11/2024

Din dolda potential

Konsten att nå nya höjder

Description du livre

Adam Grant visar hur vi kan lyfta oss själva och andra till oanade höjder.

Vi lever i en värld som är besatt av talang. Överallt hyllas begåvade skolelever, musikaliska underbarn och idrottare som utmärker sig tidigt i livet. Men all denna beundran för människor med medfödda fördelar får oss att missa vad vi själva kan göra för att utvecklas. Vi underskattar hur mycket vi kan lära oss och hur bra vi kan bli. Vi kan alla bli bättre på att bli bättre. Och när inga dörrar står öppna går det faktiskt att bygga en själv.

Din dolda potential är en bok som ger nya verktyg åt den som vill höja sina ambitioner och överträffa andras förväntningar. Adam Grant väver samman ny forskning och överraskande insikter med medryckande berättelser som tar läsaren med från klassrummet till styrelserummet, från lekplatsen till OS och från underjorden till yttre rymden. Han visar att förmågan att lära är viktigare än något annat, och att framgång inte beror så mycket på medfödd begåvning som på inlärd karaktär. Grant utforskar hur vi kan bygga upp karaktärsfärdigheter och strukturer som motiverar oss att upptäcka vår dolda potential, och utforma system som skapar möjligheter för människor som har varit underskattade och åsidosatta.

Det finns många böcker som berättar om superstjärnor och deras väg till toppen. Den här boken visar hur vi alla kan nå högre höjder. Det som säger mest om din potential är inte hur högt du har nått, utan hur långt du har klättrat för att ta dig dit.